Onze peuterspeelzaal in Veenendaal aan de Dr Colijnstraat

Onze peuterspeelzaal in Veenendaal aan de Dr Colijnstraat

peuterspeelzaal in veenendaalOver onze peuterspeelzaal in Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal heeft net een nieuwe en vrolijk ingerichte peuterspeelzaal in Veenendaal geopend aan de Dr Colijnstraat 70 in Veenendaal. Onze opvang staat vol met leuke en leerzame spulletjes en spellen.
Daarnaast hebben wij een mooi, ruim, overzichtelijk en afgesloten speelplein waar uw zoontje of dochtertje naar hartenlust kan spelen.

Benieuwd naar onze peuterspeelzaal? Bekijk dan hier alvast een sfeerimpressie.

Hygiëne en veiligheid van onze peuterspeelzaal

Hygiëne en veiligheid staan bij Spelendwijs Veenendaal hoog in het vaandel. Wij garanderen u dan ook dat uw kind in een schone, veilige stimulerende omgeving wordt opgevangen zodat hij of zij heerlijk kan en spelen en leren. Wilt u meer weten over hygiëne en veiligheid? Vraag dan naar ons GGD inspectierapport voor inzage.

Openingstijden van onze peuterspeelzaal

Onze peuterspeelzaal is open van maandag t/m vrijdag.Tijdens deze dagen bieden wij twee dagdelen die ieder bestaan uit 4 uur.

peuterspeelzaal openingstijden

 

 

 

 

 

Geen verplichte vaste dagen voor onze peuterspeelzaal
Bij Spelendwijs Veenendaal bent u niet verplicht om te kiezen voor vaste dagen. Echter vanuit pedagogisch oogpunt adviseren wij u wel zoveel mogelijk regelmaat. Een vast ritme en bekende gezichten zorgt immers voor een veilig en vertrouwd gevoel. Wat uiteraard een basis geeft voor uw kind om zich te ontplooien.

Bereikbaarheid van onze peuterspeelzaal
U vindt onze peuterspeelzaal aan de Dr Colijnstraat 70 in Veenendaal. Onze locatie ligt aan de rand van Veenendaal-Zuid en is daarom eenvoudig te bereiken vanuit het Petenbos en Veenendaal-West.
Brengt u uw kind / kleinkind met de fiets naar onze peuterspeelzaal? Dan kunt u deze eenvoudig stallen in onze fietsenrekken. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op de aangelegen parkeerruimte.

Toeslag voor de peuterspeelzaal

Mede doordat Spelendwijs Veenendaal staat in geschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen komen veel ouders in aanmerking voor een toeslag van de opvang van hun zoontje of dochtertje.

Wilt u meer weten over de regeling “toeslag peuterspeelzaal” Bekijk dan onze toeslagenpagina of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag bij zoeken naar de toeslagmogelijkheden.

Wilt u zelf de sfeer proeven?

Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan met juf Marlies of juf Sonja. Zo kunt u onze peuterspeelzaal zelf zien en ontmoet u wellicht de toekomstige juf van uw kind. Uiteraard is uw zoontje of dochtertje van harte welkom om alvast te komen spelen.