Juffen kinderopvang Spelendwijs

Maak kennis met de begeleidsters van kinderopvang Spelendwijs

Ons team zal uit ervaren begeleidsters bestaan. We zijn in gesprek met juf Marlies van Pelt die per 1 januari is gestopt bij Polletje Pluim aan de Middellaan in Veenendaal.

Juf Jolanda behoort ook bij ons team. Evenals juf Marlies is juf Jolanda een bekend gezicht in de Veenendaalse kinderopvang en beschikt zij over een jarenlange ervaring als Pedagogisch medewerkster.

Beide dames zetten zich samen met een groep van enthousiaste vrijwilligers in om uw kind een fijne tijd te bieden bij kinderopvang met peutergroepen Spelendwijs Veenendaal

Waarom doen we dit?

Wij willen graag aantonen dat de wereld van de kinderopvang niet alleen maar een financiële wereld is van  kommer en kwel. We willen laten zien dat door goed te organiseren en flexibel te werk gaan het heel goed mogelijk is om voor de kinderen een plezierige omgeving te creëren waarin niet alleen zij, maar ook de leidsters met veel plezier kunnen verblijven.

Voor wie zijn we er?

Spelendwijs Veenendaal is er voor groepen peuters op een kinderdagverblijf. De opvang is er voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Spelendwijs Veenendaal hanteert de christelijke normen en waarden.

Onze visie kinderopvang

Een heldere visie op kinderopvang is voor Spelendwijs Veenendaal van belang. Onze normen, waarden, missie en visie zijn dan ook met zorg geformuleerd en worden vol passie uitgedragen door de medewerksters van onze kinderopvang.

Kinderopvang-in-Veenendaal-Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Sluit Menu
error: Content is protected !!