Juf Sandra is het VVE aanspreekpunt van Spelendwijs Veenendaal
Met Juf Sandra het bos ontdekken

Juf Sandra is het VVE aanspreekpunt van Spelendwijs Veenendaal

Herfst samen met de andere kindjes en juf Sandra beleven
Met Juf Sandra het bos ontdekken

Beste allemaal,

De meeste ouders en kinderen zullen mij al wel gezien hebben, maar hierbij wil ik mij voorstellen aan iedereen.  Ik ben Sandra Breeuwsma en ik kom uit Zwolle.
Afgelopen juli heb ik mijn bachelor diploma Pedagogiek gehaald, nadat ik eerder mijn mbo 3 en mbo 4 diploma’s voor Kinderopvang behaalde.  Na mijn studie ben ik samen met mijn vriend naar Veenendaal verhuisd.

Daar vond ik binnen no-time werk waar ik mijn passie kan en mag volgen. Namelijk leuke en leerzame activiteiten doen met kinderen,  zoals knutselen en spelletjes, waarbij ik hun ook stimuleer in de ontwikkeling.

Vanaf januari 2018 zal ik starten met de Voorschoolse en Vroegtijdige Educatie (VVE) om samen met ouders en collega’s van Spelendwijs Veenendaal de kinderen met een mogelijke (risico op) (taal)achterstand spelenderwijs verder te ontwikkelen.

Met als doel dat ieder kind een gelijke start krijgt op de basisschool. Tot dan sta ik sowieso de woensdagen en vrijdagen op de groep. Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin en ik ben, mede door jullie, met open armen ontvangen!

In mijn vrije tijd ben ik wandelen of hardlopen, ben ik graag creatief bezig en natuurlijk nog op ontdekkingstocht in Veenendaal. Daarnaast ben ik zo nu en dan ballonnenclown op (bedrijfs)feesten, festivals, et cetera en wil ik mij op den duur meer gaan verdiepen in schminken.

Mochten jullie nog meer van mij willen weten, vraag het gerust!