Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal hanteert het volgende tarief:

  1. Het reguliere tarief voor afgesproken dagdelen is € 7,45 per uur.
  2. Het flextarief voor onverwachte opvang is eveneens € 7,45 per uur.

Het reguliere tarief betaalt u voor aanvang van de vooraf afgesproken peuter/kinderopvang. Uw kind wordt opgevangen op de door u vooraf opgegeven vaste dagdelen.

Flex kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Wij als kinderopvang Spelendwijs Veenendaal bieden u als ouders de mogelijkheid uw zoontje of dochtertje op onverwachte momenten onder te brengen bij onze kinderopvang. Hiervoor hanteren wij het zgn flextarief. Deze is nu gelijk is aan het reguliere tarief wat u van ons gewend bent.

tarieven kinderopvang veenendaal

Dit tarief is er voor de onvoorziene-en flexibele opvang die wij aanbieden. Dit betekent dat wanneer u te maken krijgt met een onvoorziene situatie zoals bijvoorbeeld het afzeggen van een oppas of een andere onvoorziene reden u uw (klein)kind gewoon bij ons kunt laten opvangen. Dit kan zijn voor één of meer uren maar ook voor een dagdeel.

Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en aan te geven dat u uw kind komt brengen zodat de juf op de hoogte is van uw komst. Uiteraard geldt er door wet- en regelgeving een maximum aan het aantal kinderen dat bij ons per dagdeel mag verblijven.

Wat zijn de kosten voor kinderopvang?

De exacte kosten voor kinderopvang bij Spelendwijs zijn afhankelijk van diverse zaken. Hoeveel dagdelen uw kind bij ons op de kinderopvang komt spelen is er 1 van. Ook speelt het inkomen van u als ouder(s) een rol. De hoogte van de de toegemoetkoming in de vorm van kinderopvangtoeslag in namelijk inkomensafhankelijk. Wij hanteren een prijs van €7,45 per uur. Hier gaat de kinderopvangtoeslag dus nog van af.

De prijs van kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal is € 7,45 per uur, Hier kunt u de gemeentelijke bijdrage of kinderopvangtoeslag nog vanaf halen.

De kosten voor kinderopvang per dag zijn bij kinderopvang Spelendwijs Veenendaal gebaseerd op het aantal dagdelen dat u op 1 dag afneemt. Komt uw peuter alleen in de ochtend spelen. Dan zijn de kosten € 29,80 per dagdeel. Uw gemeentelijke subsidie of kinderopvangtoeslag kunt u nog van dit bedrag afhalen. Uiteraard wanneer uw kindje die dag 2 dagdelen bij ons op de peuteropvang komt spelen dan zijn de kosten hiervoor € 59,60 (2 x 29,80)

De maximumuurprijs voor dagopvang, vastgesteld van overheidswege op € 8,02. Bij Spelendwijs Veenendaal hanteren wij een prijs van €7,45 per uur.

Vragen over de tarieven van kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Kom dan eens samen met uw zoontje of dochtertje  langs op onze locatie aan de dr. Colijnstraat in Veenendaal. Voor een afspraak  mailt u ons via ons contactformulier. Bellen mag ook, dit doet u naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-