Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal hanteert het volgende tarief:

  1. Het reguliere tarief voor afgesproken dagdelen is € 7,05 per uur.
  2. Het flextarief voor onverwachte opvang is eveneens € 7,05 per uur.

Het reguliere tarief betaalt u voor aanvang van de vooraf afgesproken peuter/kinderopvang. Uw kind wordt opgevangen op de door u vooraf opgegeven vaste dagdelen.

Flex kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Wij als kinderopvang Spelendwijs Veenendaal bieden u als ouders de mogelijkheid uw zoontje of dochtertje op onverwachte momenten onder te brengen bij onze kinderopvang. Hiervoor hanteren wij het zgn flextarief. Deze is nu gelijk is aan het reguliere tarief wat u van ons gewend bent.

tarieven kinderopvang veenendaal

Dit tarief is er voor de onvoorziene-en flexibele opvang die wij aanbieden. Dit betekent dat wanneer u te maken krijgt met een onvoorziene situatie zoals bijvoorbeeld het afzeggen van een oppas of een andere onvoorziene reden u uw (klein)kind gewoon bij ons kunt laten opvangen. Dit kan zijn voor één of meer uren maar ook voor een dagdeel.

Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en aan te geven dat u uw kind komt brengen zodat de juf op de hoogte is van uw komst. Uiteraard geldt er door wet- en regelgeving een maximum aan het aantal kinderen dat bij ons per dagdeel mag verblijven.

Vragen over de tarieven van kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Kom dan eens samen met uw zoontje of dochtertje  langs op onze locatie aan de dr. Colijnstraat in Veenendaal. Voor een afspraak  mailt u ons via ons contactformulier. Bellen mag ook, dit doet u naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-

Sluit Menu