Maak kennis met de begeleidsters van kinderopvang Spelendwijs

Maak kennis met de begeleidsters van kinderopvang Spelendwijs

by januari 18, 2016
pedagogisch medewerkers spelendwijs

Juffen kinderopvang Spelendwijs

Maak kennis met de begeleidsters van kinderopvang Spelendwijs

Ons team BESTAAT uit de volgende begeleidsters:

Juf Marlies van Pelt is een eind vijftiger en is jarenlang leidster op een kleuterschool geweest, heeft daarna als pedagogisch medewerkster bij een kinderopvangorganisatie in Veenendaal gewerkt en brengt sinds april 2016 haar expertise bij Spelendwijs in.

Juf Ilona de Kleuver is een midden-dertiger pedagogisch medewerkster die circa 5 jaar in midden Nederland op allerlei kinderopvanglocaties, peuterspeelzalen en BSO’s in de keuken heeft gekeken.
Op al die locaties heeft zij kunnen leren hoe het wel en hoe niet moet.
Deze ervaring zet zij in om Spelendwijs naar een kwalitatief hoog niveau te brengen. Juf Ilona is betrokken en kan met gepaste trots melden dat zij mede-eigenaresse is van Spelendwijs.

Juf Sandra Breeuwsma is een midden twintiger die bij ons de rondleidingen verzorgt eerste aanspreekpunt is voor de ouders, de contacten onderhoudt met de GGD, Jeugd & Gezin en de Gemeente Veenendaal. Daarnaast staat ze ook enkele dagdelen op de groep om te genieten van al die enthousiaste kinderen.

Nieuwsgierig naar Sandra?Lees dan hier verder…

Juf Sylvia van Manen is een eind twintiger. Sylvia is speciaal opgeleid op het gebied van VVE. Zij heeft de kennis, ervaring en de rust om kinderen die achter blijven in hun ontwikkelingen ten opzichte van hun leeftijdsgenootjes te helpen om de achterstand in te lopen c.q. weg te werken. Haar trots is kinderen zonder achterstand te kunnen aansluiten bij de start van groep 1

Juf Sonja Verkerk is een begin zestiger. Sonja “loopt” al vele jaren mee en heeft op verschillende plaatsen in het klant in allerlei kinderopvang-organisaties gewerkt. Sonja heeft de leeftijd bereikt dat zij kan stoppen met werken, maar wil als vrijwilligster haar bijdrage leveren aan het spelend wijs maken van de kinderen

Juf Renske Starrenburg is een eind twintiger die er als vrijwilligster de juffen ondersteunt met het verrichten van allerlei bijkomende werkzaamheden.

Juf Eline van der Weijden is een begin dertiger die de juffen helptl

Al met al een goed en prettig team met een gevarieerde leeftijdsopbouw en beschikkend over ervaring en jong enthousiasme. Deze dames zetten zich dagelijks in om uw kind een fijne tijd te bieden bij Spelendwijs Veenendaal.

Waarom doen we dit?

Wij willen graag aantonen dat de wereld van de kinderopvang niet alleen maar een financiële wereld is van  kommer en kwel. We willen laten zien dat door goed te organiseren en flexibel te werk gaan het heel goed mogelijk is om voor de kinderen een plezierige omgeving te creëren waarin niet alleen zij, maar ook de leidsters met veel plezier kunnen verblijven.

Voor wie zijn we er?

Spelendwijs Veenendaal is er voor groepen peuters op een kinderdagverblijf. De opvang is er voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Spelendwijs Veenendaal hanteert de christelijke normen en waarden.

Onze visie kinderopvang

Een heldere visie op kinderopvang is voor Spelendwijs Veenendaal van belang. Onze normen, waarden, missie en visie zijn dan ook met zorg geformuleerd en worden vol passie uitgedragen door de medewerksters van onze kinderopvang.

Kinderopvang-in-Veenendaal-Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Social Shares

Related Articles

Hallo leuk dat je een kijkje neemt op onze website!!

Wilt u meer weten over ons? 

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding. Zo maakt u kennis met de juffen en proeft u de sfeer op onze peuterspeelzaal. Uiteraard is uw kindje en eventueel uw partner van harte welkom!
Rondleiding aanvragen
close-link