[vc_row][vc_column][rs_space lg_device=”50″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””][vc_column_text]

BEN JIJ ONZE NIEUWE PEDAGOGISCH MEDEWERKER PEUTERSPEELZAAL MET VVE ( DEELTIJD)?

Bij Spelendwijs Veenendaal geloven wij in een kindgerichte manier van werken. Ieder kind is uniek en heeft een andere achtergrond, aanleg, karakter en interesse. Ons team van medewerksters kijkt daarom per kind welke manier van benaderen het best aansluit en welke activiteiten er voor zorgen dat het kind zich het best ontwikkelt.

Naast het feit dat onze juffen over de juiste scholing beschikken, is er binnen ons team ruime ervaring aanwezig om de kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden.
Het is onze missie om betaalbare, moderne en kindgerichte opvang te bieden die kinderen spelend wijzer maken en de ouders in staat stellen om maximaal betrokken te blijven bij de ontwikkeling van hun kind.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Onze pedagogische medewerksters met VVE zijn verantwoordelijk voor de opvang van peuters in de leeftijdscategorie van 2 tot 4 jaar. In deze functie stimuleer je de ontwikkeling van de kinderen door het aanbieden van themagerichte activiteiten. Hierbij maken wij gebruik van de Uk & Puk methode.

Belangrijk is dat je in staat bent om een uitdagend, afwisselend en kindgericht aanbod van activiteiten te bieden. Een programma dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van het kind.
Van onze pedagogische medewerksters met VVE vragen wij dat zij nauw samen werken met collega’s en andere betrokken partners. Daarnaast dien je een bekwame en serieuze gesprekspartner te zijn voor de ouders.

GEWENST PROFIEL

Wij zoeken een gedreven pedagogische medewerkster met VVE die net als wij geloven in een kindgerichte benadering waarbij kinderen zich op een spelende wijze ontwikkelen.
Daarnaast is het noodzakelijk dat je enerzijds open staat om te leren van de andere begeleidsters en anderzijds jouw kennis en ervaring met hen deelt

Samengevat zoeken wij iemand:
– Die goed in een team kan functioneren;
– Communicatief vaardig is;
– De Nederlandse taal in zowel woord als geschrift machtig is;
– Iemand die creatief en sensitief is;
– Iemand die goed kan observeren en rapporteren;
– Kennis en ervaring heeft met het werken op een peuterspeelzaal;
– In bezit is van een erkend diploma VVE (Uk & Puk heeft hierbij de voorkeur)
– Iemand die flexibel en stressbestendig is;

WIJ BIEDEN:

Wij bieden je een plaats in een gedreven, behulpzaam en enthousiast team van pedagogisch medewerksters. Daarnaast werk je in een stimulerende werkomgeving en bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan. Ook zijn er mogelijkheden aanwezig om je zelf verder te ontwikkelen. Salariëring en rechtspositie is conform de CAO Kinderopvang.

SOLLICITEREN?

Mail jouw sollicitatiebrief met CV naar [email protected] t.a.v. mevrouw A. de Kleuver van Ginkel. U kunt reageren tot 15 oktober 2017.
Wil je meer weten over deze functie? Mail ons via [email protected]

Stagemogelijkheden bij Spelendwijs of een open sollicitatie versturen

Zoek je een stageplaats of wil je een open sollicitatie versturen? Klik dan op onderstaande link en lees verder…

Pas jij binnen ons team? Lees hier ons visie op kinderopvang en ontdek het!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]