Maak kennis met juf Marlies en de andere juffen. Vraag een rondleiding aan
[contact-form-7 id=”576″ title=”Maak kennis met”]
kinderopvang-spelendwijs-veenendaal-header

 

Onze visie op kinderopvang

Spelendwijs Veenendaal biedt betaalbare en veilige kinderopvang bij u in de buurt. Wij werken met een team van ervaren en enthousiaste begeleidesters die een gezamenlijke passie hebben om kinderen te begeleiden en te stimuleren in het ontdekken van zijn of haar talenten. Spelendwijzer worden zijn hierbij de sleutelwoorden.

Voor u als ouders

Voor u als ouder(s) of verzorger(ers) komt u er wat op u af wanneer uw zoontje of dochtertje naar de peuterspeelzaal gaat. De vertrouwde situatie gaat iets anders worden. Uiteraard weten wij door onze ervaring hoe wij de opvang goed kunnen organiseren. Wij helpen u daarom graag bij het regelen van de kinderopvang van u kind. Van de wat praktischer zaken, tot financiele kwesties tot aan hoe wij gezamelijk uw kant ondersteunen in de ontwikkeling.

De kracht van kindgerichte kinderopvang

Kindergerichte kinderopvang Veenendaal

Ieder kind is uniek. Niet alleen in aanleg en achtergrond maar ook in karakter. Daarom geloven wij dat onze kindgerichte manier van werken uiterst effectief is.Door te kijken naar welke manier van benaderen het beste past bij uw zoontje of dochtertje en welke activiteiten er voor zorgen dat uw kind zich verder ontwikkelt bereiden wij uw zoon of dochter voor op de volgende stap, de kleuterschool.

Uw kind wordt niet alleen zelfredzamer maar ook maakt uw kind stappen in de sociale vaardigheden, motorische ontwikkelingen, taalvaardigheid en emotionele ontwikkeling.

De kracht van kindgerichte kinderopvang

Spelendwijs-kinderopvang-Veenendaal

Bij ons kunt u ieder moment uw kind of wellicht kleinkind brengen naar zijn of haar vertrouwde kinderopvang. Zeker handig wanneer u last minute oppas nodig heeft. U hoeft alleen te bellen of te mailen tijdens de openingstijden en de vast juf van uw kind staat klaar om u en uw kind op te vangen.

Voor onze flexibele kinderopvangregeling bent u niet gebonden aan uw reguliere dagdelen. Let wel op, deze regeling geldt alleen voor wanneer uw kind bij onze peuterspeelzaal staat ingeschreven en wanneer het aantal toegestane kinderen die dag niet wordt overschreden.