Nieuwsbrief nummer 2 winter 2017

Nieuwsbrief nummer 2 winter 2017

Wij  vinden het belangrijk om de ouders en/of verzorg(st)ers van de peuters van Spelendwijs op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen, onze plannen en leuke activiteiten.

9d77e18e 81a9 44c0 b975 7932f39e7403Ook dit jaar komt Sinterklaas weer op bezoek bij Spelendwijs

Wij hebben onlangs contact gehad met Sinterklaas en hij heeft ons verzekerd dat hij op zijn verjaardag Spelendwijs rond 11 uur komt bezoeken.

Alle peuters van Spelendwijs  (Ook de peuters die normaal, niet op dinsdag aanwezig zijn)  zijn ook van harte welkom om op deze dag samen met de Sint zijn verjaardag te vieren.  Uiteraard brengt de Sint ook een aantal Pieten mee en wij hebben gehoord dat zij van Sinterklaas een zak moeten meenemen. Wat zou daar nu inzitten?

Je kind opgeven voor het bezoek van de Sint en zijn Pieten
Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen is het voor ons nodig om voor…. te weten welke peuters dit mooie feest met ons komen vieren. Wij willen u daarom vragen uw zoontje of dochtertje op tijd op te geven. U doet dit door een mailtje je sturen naar [email protected] of door het aan de juf van uw kindje door te geven.

[contact-form-7 id=”89″ title=”Contact”]
3f3cfb1b 5a3c 4c9c 908a 7cf7df619493

Inloggen op ons nieuwe ouderportaal en gebruik maken van de Spelendwijs App

Achter de schermen zijn wij druk bezig onze administratie te automatiseren en daar speciaal voor de ouders een eigen app aan te koppelen. U kunt dan via deze app foto’s bekijken, uw overeenkomsten inzien uw financieel overzicht up-to date bekijken, maar ook 1 op1 communiceren met de juf dat u bijvoorbeeld iets later komt of dat opa of oma uw kind komt
op halen.

Welkom Sandra

130e0666 9b8b 4934 9ac2 ca0c75304cfdBeste allemaal,

De meeste ouders en kinderen zullen mij al wel gezien hebben, maar hierbij wil ik mij voorstellen aan iedereen.

Spelendwijs Veenendaal officieel door de GGD  VVE gecertificeerd

Voorschoolse educatie is voor kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar en vindt plaats voor de basisschool op het kinderdagverblijf of een peuterspeelzaal.

Lees verder…

 

9496ba61 1266 4580 90a2 5298168b3e02
Wij maken gebruik van het gecertificeerde VVE-programma Uk&Puk. Dit programma voldoet aan de kwaliteitseisen voor VVE vanuit de Wet OKE.Lees verder…

Een verzoek vanaf onze kant

Gebruik van luierbroekjes:
Wij vragen u vriendelijk om de kinderen tijdens de ochtenden bij Spelendwijs geen luierbroekjes aan te trekken. Het verschonen van luierbroekjes neemt namelijk aanzienlijk meer tijd in beslag. Deze tijd kunnen we dan minder aan de groep besteden.

Tot slot, onze nieuwe rubriek “wist u dat”:

  1. Juf Jolanda ons per 1 december gaat verlaten,
  2. Er nog subsidie beschikbaar is voor gezinnen met 1 werkende ouder en die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag;
  3. Er ook nog subsidie is voor kinderen die we kunnen helpen om hun taalvaardigheden te helpen ontwikkelen;
  4. Wij speciaal voor de peuters die over een paar maanden naar groep 1 gaan een traject hebben opgezet om hen te helpen deze stap te maken;
  5. Dat hier heel enthousiast door zowel de peuters als hun ouders op wordt gereageerd;
  6. De GGD en de Gemeente Veenendaal ons hebben gecertificeerd om als VVE (Voor en Vroegschoolse Educatie.

Geef een reactie